Analizatori taljenja i kapanja

 

Točke taljenja

Kako možete ispitati čistoću vaših proizvoda? Kako možete provjeriti kvalitetu vaših materijala? Za karakterizaciju tvari i analizu njihovih svojstava može se koristiti više metoda kao što su točka taljenja, vrelište, točka zamućenja i točka omekšavanja. Sustavi za određivanje točke taljenje iz linije Excellence tvrtke METTLER TOLEDO nude mogućnost automatskog i preciznog mjerenja termalnih vrijednosti s pomoću samo jednog klika gumba.

Točka kapanja Exscelence

Kako bi se osiguralo visokokvalitetni krajnji proizvod, potrebna je kontrola kvalitete sirovina - kao i srednjih i gotovih proizvoda. Izmjerite točku kapanja ili točku omekšavanja za , asfalte, polimere, smole, i mnogo drugih materijala  kako bi se utvrdilo svoju čistoću i kvalitetu. Ova svojstva mogu se također analizirati u istraživanju i razvoju kako bi se odredila optimalna upotreba i temperature procesa različitih materijala.

Mettler Toledo

Software LabX

Softver LabX™ za sustave za određivanje točke taljenja iz linije Excellence praktično upravlja rezultatima mjerenja, nudi punu podršku za usklađivanje s propisima 21 CFR 11, omogućava savršenu integraciju u sustave LIMS/SAP bez poteškoća, organizira sveobuhvatne popisa uzoraka i još mnogo toga ...

Pribor

Kutije dodataka za određivanje točke taljenja i točke kapanja sadrže sve za sigurnu pripremu uzorka i sljedivu provjeru točnosti temperature. Učinkovitost tijeka rada i radna sigurnost uvelike su poboljšane.

Kako bi se osigurala sukladnost s farmakopejom SAD-a, razvijena je namjenska USP kutija dodataka za određivanje točke taljenja.

Posted in Analitički instrumenti, Mettler Toledo.