Ohaus Magnentne mješalice

Magnetne miješalica sa i bez grijanja

Idealne za edukacijske laboratorije

Ohaus  grijače ploče i miješalice su robusni i kompaktni uređaji koji mogu zagrijati i promiješati
do brzina od 1600 o/min. Idealni su za edukacijske svrhe i u laboratorijskim uvjetima koji zahtijevaju
konzistentno zagrijavanje i miješanje tekućina uz nadzor i konrolu rada. Ploče su izrađene od keramike otporne na kemikalije.
Bimetalni termostat osigurava pouzdanu kontrolu temperature. Jak motor i magnet osiguravaju
ravnomjerno miješanje. Snažan grijač doseže maksimalne temperature u samo nekoliko minuta, a
kućišta su otporna na zagrijavanje.

Osnovne prednosti

- podloga od keramičke ploče otporne na kemikalije
- kućište otporno na zagrijavanje
- brzo zagrijavanje tekućine
- konzistentno miješanje tekućine
- SmartPresence i SmartLink tehnologije
- Zaslon velikog kontrasta

 

Guardian 7000 Hotplate Stirrers

Izdržljive mješalice s grijanjem s vrhunskim sigurnosnim značajkama i inteligentnom izvedbom

 • Zaštitite svoj laboratorij tehnologijama SmartPresence™ i SmartLink™. Ove ekskluzivne značajke automatski isključuju grijač ako nitko nije otkriven nakon što istekne korisnički definirano razdoblje "time out".
 • Sustav ranog otkrivanja koji je vodeći u industriji koji koristi dvije neovisne sigurnosne kontrole za kontinuirani nadzor elektronike i isključit će grijanje prije nego što dođe do pretjerane temperature.
 • Precizno miješanje od 60 do 1600 okretaja u minuti omogućeno je dizajnom snažnog motora, snažnog magneta i softverski kontrolirane stope povećanja, čime se osigurava sigurno magnetsko spajanje za viskozne primjene.

Pogledajte sve modele Guradiana 7000

Guardian 5000 Hotplate Stirrer

Pouzdane mješalice sa grijanjem s iznimnim sigurnosnim značajkama za svakodnevnu upotrebu

 • Sustav ranog otkrivanja, vodeći u industriji, koji koristi dvije neovisne sigurnosne kontrole za kontinuirani nadzor elektronike i isključivanje grijanja prije nego što dođe do stanja previsoke temperature.
 • Precizno miješanje od 60 do 1600 okretaja u minuti omogućeno je dizajnom snažnog motora, snažnog magneta i softverski kontrolirane stope povećanja, čime se osigurava sigurno magnetsko spajanje za viskozne primjene.-
 • Svijetli LCD zaslon uključuje velike postavke temperature i brzine, intuitivne ikone i istaknuti indikator vrućeg vrha – sve dizajnirano za brzo i jednostavno praćenje performansi iz cijelog laboratorija.

Više o Guarijan 5000 mješalicama

 

Guardian 3000 Hotplates Stirrers

Pristupačne digitalne miješalice sa grijanjem dizajnirane za sigurno, snažno miješanje i brzo zagrijavanje

 • Sigurnost koja je vodeća u industriji po pristupačnim cijenama. Jedinice Guardian 3000 nude sigurnost, kontrolirano zagrijavanje i snažno miješanje za opću laboratorijsku upotrebu – sve po konkurentnoj cijeni.
 • SafetyHeat™ štiti laboratorij. Sustav ranog otkrivanja koji je vodeći u industriji koristi dvije neovisne sigurnosne kontrole za nadzor elektronike i zaustavljanje grijanja prije nego što dođe do pregrijavanja.
 • Dizajniran da traje: robusno metalno kućište ima dizajn otporan na prolijevanje za dug život u laboratoriju u teškim uvjetima. Glatka keramička ploča otporna na kemikalije omogućuje jednostavno čišćenje.

Više o Guarijan 3000

Mini Magnetne miješalice

Kompaktne, pouzdane grijače ploče i mješalice jednostavne za korištenje za osnovno zagrijavanje i miješanje

 •  Odaberite funkciju koja vam je potrebna za svakodnevno zagrijavanje i miješanje. Pet modela na izbor - ploča za grijanje, ploča za grijanje s fiksnom temperaturom, mješalica, automatska mješalica i kombinacija ploče za grijanje i miješalice.
 • Naša mini mješalica za grijanje lako se čisti. Svi modeli imaju glatku keramičku gornju ploču otpornu na kemikalije. Ova sjajna bijela reflektirajuća površina optimalna je za gledanje vaših uzoraka.
 • Dizajniran za sigurnost - jedinstveni materijal kućišta otporan je na visoke temperature, što ga čini ne samo hladnim na dodir, već i otpornim na kemikalije. Dizajn otporan na prolijevanje osigurava dugotrajnu pouzdanu upotrebu.

Više o Mini mješalicama

Posted in Grijane ploče, Magnetne mješalice, Miješalice.