Laboratoriske vage analitičke i semi mikro

Analitičke vage

Explorer Semi mikro

Izgrađen za sofisticirano, profesionalno vaganje

Namijenjen visokim performansama do očitanja 0,01mg i kapacitetima do 220g. Sustav unutarnje kalibracije AutoCal ™ osigurava točnost rezultata u aplikacijama koje zahtijevaju visoku preciznost.

Opremljen sa zaslonom osjetljivim na dodir u boji koji poboljšava korisniikove mogućnosti. Osim toga, senzori bez dodirivanja, automatski zatvarači vrata (na odabranim modelima) i ionizator osiguravaju cjelovitost rezultata. Softver

SmarText ™ 2.0, intuitivna navigacija temeljena na ikonama, 99 knjižnica predmeta, 6 korisničkih profila i upozorenje za vaganje ispod minimalne mase uzorka. Sve zajedno osigurava jednostavno, ali učinkovito mjerenje.

Više o Explorer Semi mikro...

Explorer analitičke

Inteligentna izvedba bez obzira na to koliko je teško zadatak!

Velik zaslon osjetljiv na dodir u boji omogućuje pristup naprednim aplikacijskim programima i korisnički sučelje kao što su upravitelj korisnika, biblioteke i upozorenja na minimalnu masu.
Explorer ima brzu stabilizaciju vremena, optimizirane linearnosti i specifikacije ponovljivosti, poboljšani filtriranje vibracija, kao i AutoCal ™ interna kalibracija kako bi se osigurala točnost.
Stakleni pokrov omogućuje jednostavn pristup u komoru za vaganje kroz poklopac ili klizna gornja vrata i  bočna vrata koja su motorizirana na / AD modelu.

Više u Explorer analitičkim vagama

Adventurer analitičke

Spremni za vaš laboratorij, gdje god to bilo.

Brza stabilizacija i pouzdan rad poboljšava se sa opcijom AutoCal ™ što osiguralva stabilne performanse vaganja i točne i ponovljive rezultate za standardne laboratorijske primjene.

Široki zaslon osjetljiv na dodir u boji  omogućuje pristup svim Adventurerovim aplikacijama, dok dvostruki USB priključak s mogućnostima praćenja GLP / GMP pomažu u praćenju i izvješćivanje o važnim podacima.

Stakleni pokrov na vrhu dvo dijelni  te otvora na stražnjoj strani vage i otvorima  sa obje strane,  osigurava dovoljno mjesta za postavljanje uzoraka.

Više o Adventurer modelu...

Pioneer analitička

Najekonomičniji izbor vage za rutinska vaganja

Stakleni pokrov ima odvojive staklene ploče i troja klizna vrata koja pomažu u izbjegavanju kontaminacije uzoraka. Također  lako se uklonjaju za čišćenje vage.

Pioneer je opremljen svijetlim LCD zaslonom koji omogućava jasno gledanje rezultata bez obzira na uvjete osvjetljenja - što ga čini idealnim za korištenje u bilo kojem radnom okruženju.

Tri načina filtriranja i promjenjiva nula pomaže prilagoditi osjetljivost vage na poremećaje okoliša, vibracije i spore aplikacije za punjenje, pomaže pri točnosti mjerenja.

VIše o Pioneer PX vagama...

PR analitička

Izbor za vage za rutinska vaganja

 

Nudeći preciznost i ponovljivost osnovnih aplikacija za vaganje u laboratorijskim, industrijskim i obrazovnim okruženjima, PR analitičke i precizne vage pružaju konkurentne performanse uz ekonomičnu cijenu. S RS232 povezivanjem za jednostavnu komunikaciju, zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem i jednostavnim sučeljem za jednostavan rad, PR je savršeno dizajniran za vaše radno mjesto.

Više o PR seriji vaga....