Precizne vage

 

Explorer precizne / Explorer velikog kapaciteta

Najbolje vage od  OHAUS-a
Opremljen ćelijom za vaganje koja je precizno izrađena od čvrstog metalnog bloka (monoblok), Explorer vage su vrlo precizne i izdržljive, te su idealne za laboratorijsko i industrijsko okruženje.
2-D zaštita od udara i kućište IP54 baze štite vagu od oštećenja, dok automatski unutarnji kalibracijski sustav AutoCal ™ osigurava vrhunske performanse.
Odvojivi terminal s velikim zaslonom osjetljivim na dodir u boji i programibilnim IR senzorima čine zaslon Explorera jednostavnim i praktičnim za upotrebu.

VIše o Explorer vagama...

Adventurer precizne vage

Intuitivna vaga dizajnirana za različite potrebe
Avanturističke vage dolaze s zaslonom osjetljivim na dodir u boji, korisničkim sučeljem koje se temelji na ikonama i ergonomskim dizajnom što ih olakšava u konfiguriranju i uporabi.
Značajke poput specijaliziranih načina vaganja, višestruke mogućnosti povezivanja i AutoCal ™ pružaju svestranost i fleksibilnost za razne aplikacije.
Izdržljiva konstrukcija, velike površine za vaganje omogućuju uporabu u laboratorijskim, obrazovnim i industrijskim okruženjima.

Više o Adventurer vagama ...

Pioneer precizne vage

Pristupačne vage za postizanje pouzdanih rezultata
PX nudi visoku točnost i ponovljivost za  primjene vaganja u laboratorijskim, industrijskim i obrazovnim okruženjima po ekonomičnoj cijeni.
Sastoji se od donje kućište od lijevanog metala, podlogu od nehrđajućeg čelika, PX je trajno konstruiran za svestranu i dugoročnu upotrebu.
PX sadrži zaslon sa više redova za dodatne informacije /  USB / RS232 povezivanje za jednostavnu komunikaciju. Modeli sa staklenim pokrovom sadrže traku za uklanjenje statičkog elektriciteta (ESR).

Više o Pioneer vagama ...

PR serija

Dizajnirani za rutinske aplikacije za vaganje na vašem radnom mjestu

PR je opremljen s 3 osnovna načina vaganja, RS-232 povezivanjem za prijenos i pohranu podataka i unutarnjom kalibracijom (u odabranim modelima), što ga čini idealnim za rutinske aplikacije vaganja.
Opremljen lakim za čitanje, osvijetlim zaslonom  i jednostavnim korisničkim sučeljem, PR je nevjerojatno jednostavan za rukovanje, bez ikakve obuke.
PR-ov mala površina štedi prostor na radnoj površini, a pritom pruža veliku površinu za vaganje. PR je trajno izrađen i sadrži pločicu od nehrđajućeg čelika koja može podnijeti svakodnevnu upotrebu na radnom mjestu.

Više o PR vagama ...