Analizatori vlage/ suhe tvari sa grijačem

MB 120 Ohaus vlagomjer

Analiza vlage je jednostavna i moćna

MB 120 vas vodi kroz analizu  te analizira uzorak i određuje optimalnu temperaturu sušenja. Pohranite do 100 metoda sušenja  i do 1000 ukupnih rezultata za statističku analizu.
Precizno kontrolirano halogeno zagrijava uzorke ravnomjerno, stvarajući ponovljive rezultate rezolucije od 0,01%. Četiri profila sušenja i sedam  kriterija zatvaranja sušenja pomažu u izvođenju prilagođenih analiza.
MB120 ima uklonjivu upravljačku ploču i komoru za uzorke za što jednostavno čišćenje. Upravljanje MB 120 je intuitivno - jednostavno pratite upute na zaslonu osjetljivim na dodir.

Više o MB 120...

 

MB 90 Ohaus vlagomjer

Kombinirajući brzinu i preciznost u jednom analizatoru  - ispitajte više uzoraka u manje vremena

MB 90 ima precizno kontrolirano halogeno tijelo za brzo sušenje uzorak te osigurava ravnomjerno zagrijavanje kako bi se postigli brzi, precizni i ponovljivi rezultati očitanja od 0,01%.
Jednostavan za održavanje, MB90 ima uklonjive upravljačke ploče i komponente komore za grijanje koje čišćenje čine brzo i jednostavno - bez potrebnih alata .
Navigacija izbornika na temelju zaslona osjetljivog na dodir lako čitljiv, što čini MB90 intuitivnim riješenjem. Obavite rutinsko ispitivanje uzoraka u tri jednostavna koraka - ne potrebna obuka.

Više o MB 90 ...

MB27 Ohaus vlagomjer

Osigurava idealne kombinacije rezultata i uloženoga.
U MB 25 se nalazi halogeni element za zagrijavanje koja brzo suši uzorke i štedi operatoru dovoljno vremena u usporedbi s  analize vlage koristeći tradicionalnu sušilicu.
S LCD zaslonom s pozadinskim osvjetljenjem i jednostavnim navigacijom kroz izbornike, MB25 je izuzetno jednostavan za korištenje.
MB25 je vrlo jednostavan za čišćenje kako bi se osiguralo više vremena za rad.

VIše o MB 27...

MB 23 Ohaus vlagomjer

Redefiniranje vrijednosti u analizi vlage!
MB23 koristi metalni grijač - nema staklenog infracrvenog grijaćeg elementa za sušenje uzoraka.
Uz svijetli LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem i jednostavno postavljanje  metode sa jednim gumbom za navigaciju izbornicima, MB23 je izuzetno jednostavan za korištenje.
MB23 je vrlo jednostavan za čišćenje i njegov kompaktni dizajn omogućuje da se besprijekorno uklopi u većinu radnih prostorija.