CIC-P80

Prenosivi IC

Kromatogram 1

P-380 IC

Prijenosni ionski kromatograf , instrument prikladan za laboratorijsku i on-site multi-scene detekciju. Malih je dimenzija i male mase. Cijelo tijelo je fiksirano u kutiji s tri zaštitne komore (vodootporna, otporna na koroziju i prašinu) radi lakšeg nošenja; Dizajniran kako bi mogao  učinkovito spriječiti oštećenje elektroničkog dijela instrumenta zbog curenja eluenta a samim time i uvelike poboljšati sigurnost i pouzdanost instrumenta; Koncept neprekidnog napajanja može osigurati da instrument neće biti uznemiren baterijskim napajanjem i pružiti korisnicima pozitivno iskustvo  korištenja uređaja. Ovaj instrument, u kombinaciji s inteligentnom radnom stanicom Shinelab koju je razvio SHINE, ne samo da može vršiti osnovna testiranja  već ima i moćnu funkciju obrade podataka.

Uređaj dolazi sa bluetooth mišom i tipkovnicom i printerom po potrebi. Uređaj može biti i sa eluens genratorom i čak sa prenosivim autosamplerom ako je potrebno.

Jednostavnost korištenja je  osigurana putem usisavanja uzoraka umjesto ubrizgavanja kako bi imali što manje materijala potrebnog za rad na terenu.

 

Posted in Analitički instrumenti, Ionsk kromatografija, Ionska kromatografija, Shine.