Specijalne pipete

Specijalne pipete

Pipette controller SP/SP+

Kontroleri pipeta SP+ i SP
Motorno potpomognuta aspiracija i doziranje
Serološki kontroler pipete – poznat i kao pomoćno sredstvo za pipete ili pištolj za pipete – usisava i raspršuje velike količine tekućine. Rainin SP i SP+ imaju motorno upravljanje za povećanu točnost, inovativnu ergonomiju, punjivu bateriju koja pruža 15 sati rada s jednim punjenjem, potporno postolje i zamjenjivi filter od 0,22 mikrona. Lako podesive brzine aspiracije/doziranja nude veću fleksibilnost s različitim otopinama i medijima te zaštitu za osjetljive stanice.

Pos-D pipete

Pipeta s pozitivnim pomakom uklanja unakrsnu kontaminaciju iz aerosola, uzoraka ili drugih pipeta. Pos-D pipeta s pozitivnim pomakom pametno je rješenje za pipetiranje "teških" tekućina, kao što su gusti, viskozni i hlapljivi uzorci. Pos-D je posebno prikladan za tekućine visoke gustoće, viskoznosti ili tlaka pare. Jednokratni klip, koji se kreće unutar plastične kapilare, ostvaruje izravan kontakt s tekućinom.

NanoRep iAutorep pipete S

NanoRep

Elektronička repetitorska pipeta je pipeta koja dozira više alikvota istog volumena. Poznate i kao dozatori, elektroničke repetitorske pipete često uključuju značajke izvan dostave višestrukih alikvota, poput miješanja i titriranja. NanoRep je prva ručna elektronička pipeta sposobna za ponovljeno doziranje alikvota od samo 0,1 μL. Njegovo patentirano beskontaktno doziranje eliminira potrebu za dodirom, ubrzavajući tijek rada uz održavanje ekstremne točnosti i preciznosti.

 

 

AutoRep™ S ručna repetitorska pipeta, za upotrebu u alikvotnom rasponu od 2 μL-5 mL. Koristi štrcaljke Rainin Encode™ Potpuna fleksibilnost i svestranost

Precizan i točan, AutoRep S štedi vrijeme i trud, ubrzavajući duge serije pipetiranja.

Precizno ubrzajte duge serije pipetiranja

Lagan, ergonomski dizajn gotovo eliminira sve sile koje doprinose ozljedama od ponavljajućeg naprezanja do kojih dolazi tijekom pipetiranja s više doza.

Posted in Elektronske pipete, Jednokanalne pipete, Mehaničke pipete, Mettler Toledo, Pipete, Rainin, Specijalne pipete.