Servis pipeta

Usluge

 

U sklopu tvrtke djeluje i Crux d.o.o. Laboratorij koji je akreditiran i stručno osposobljen i vrhunski opremljen za pružanje usluge kalibracije i servisa navedenih mjerila volumena svih proizvođača

-  klipnih pipeta - jednokanalnih i višekanalnih

-  bireta

- dispenzora

Za svaku izvedenu kalibraciju izdaje se Izvješće o kalibraciji kojom se dokazuje ispravnost i sljedivost mjerila. Laboratorij vrši i redoviti stručni servis i popravak mjerila volumena.

Umjeravanje se provodi u skladu sa normom HRN EN ISO/IEC 17025:2017  o općim zahtjevi za osposobljenost ispitnih i umjernih laboratorija, te prema međunarodnoj metodi ISO 8655 koja propisuje opće zahtjeve i preporuke za ispravan rad klipnih mjerila volumena.

 

 

Rainin kalibracija

Rainin service

Rainin kalibraija 2

Također vršimo edukaciju korisnika za rad sa svim instrumentima iz našeg programa te servis svih uređaja iz našeg programa.

Slobodno nas kontaktirajte za sva pitanja vrlo rado će mo Vam pomoći

> Kontakt obrazac

Umjerni laboratorij

Ovdje možete vidjeti potvrdu o akreditaciji ISO 17025:201

haa-certifikat

 

 

Posted in Analitički instrumenti, Biochrom, Dispenzori, Elektronske pipete, Jednokanalne pipete, Kalibracija i umjeravanje pipeta, Mehaničke, Mehaničke pipete, Mettler Toledo, Multikanalne elektronske, Multikanalne mehaničke, Multikanalne pipete, Nekategorizirano, pH metri, Pipete, Rainin, Titratori, Usluge, Vage.