XLS multikanalna Adjustable spacer pipeta

Iskoristite pipetu sa 6 ili 8 mlaznica XLS s mehanizmom za prilagođavanje razmaka između kanala za iznimno udoban i učinkovit prijenos uzoraka za formate različitih veličina. Njegova brzina, jednostavnost i točnost čine ga idealnim za genomske i proteomske primjene te primjene vezane uz kulture tkiva i stanične kulture. Primjerice, aspirirajte uzorke iz epruveta za mikrocentrifugu, okrenite ručicu za prilagođavanje razmaka te ih ispustite u pločice s 24, 48 ili 96 jažica. 

Udobna, ergonomična pipeta

Lagana i izdržljiva pipeta XLS dizajnirana je tako da se njome može rukovati bilo kojom rukom te je jedna od najergonomičnijih pipeta s mehanizmom za prilagođavanje razmaka između kanala dostupnih na tržištu.  Nove brtve od elastomera i mehanizm za izbacivanje nastavaka od polimera u kombinaciji s Raininovim patentiranim sustavom LTSTM LiteTouch SystemTM omogućavaju nesmetani rad i kontrolu. Drška koja sigurno pristaje, slabije napete opruge i tehnologija brtvljenja bez statičkog trenja omogućavaju nesmetano i jednostavno rukovanje te znatno smanjuju rizik od pojave ozljeda zbog učestalog naprezanja.

Izvedba LTS nastavka i mlaznice čini postavljanje nastavaka na više kanala iznimno jednostavnim. Besprijekorno brtvljenje prvi i svaki sljedeći put – nije potrebna prilagodba ni ručno pritezanje. Isprobajte je – iznenadit će vas koliko je lako postići potpuno ravnomjerno usisavanje uzoraka za sve kanale.

Na modelima s nastavcima LTS sila izbacivanja nastavaka iznosi samo 0,6 kg. 

GLP/GMP

Zapisi o servisu, ciklusi i podaci o statusu bilježe se na ugrađenu RFID oznaku pipete XLS te su potpuno zaštićeni od neovlaštenog rukovanja i usklađeni s normama o dobroj laboratorijskoj praksi (GLP) / dobroj proizvođačkoj praksi (GMP).

Model Broj kanala Raspon
LA6-300XLS 6 i 8 20-300ul
LA61200XLS 6 i 8 100-1200ul
LA6-50XLS 6 5-50ul
Posted in Mettler Toledo, Multikanalne elektronske, Multikanalne mehaničke, Multikanalne pipete, Nekategorizirano, Pipete, Rainin, Specijalne pipete.