XLS+ multikanalne mehaničke pipete

Iskoristite najsuvremeniju izvedbu višekanalne pipete XLS+ koja je iznimno udobna za uporabu za preciznije izvođenje većeg broja ponovljivih zadataka. Nove brtve od elastomera i mehanizmi za ispuštanje nastavaka od polimera u kombinaciji s Raininovim patentiranim sustavom LTSTMLiteTouch SystemTM omogućavaju nesmetani rad i kontrolu.

Ergonomična pipeta

Lagana i izdržljiva pipeta Pipet-Lite XLS+ dizajnirana je tako da se njome može rukovati bilo kojom rukom te je jedna od najergonomičnijih ručnih višekanalnih pipeta dostupnih na tržištu. Ručka koja sigurno pristaje, slabije napete opruge i tehnologija brtvljena bez statičkog trenja omogućavaju nesmetano i jednostavno rukovanje te znatno smanjuju rizik od pojave ozljeda zbog učestalog pipetiranja.

Patentirana izvedba LTS nastavka i mlaznice čini postavljanje nastavaka za više kanala iznimno jednostavnim. Besprijekorno brtvljenje prvi i svaki sljedeći put – nije potrebna prilagodba ni ručno pritezanje. Isprobajte je i iznenadit će vas koliko je lako postići potpuno ravnomjerno usisavanje uzoraka za sve kanale.

S nastavcima LTS sila izbacivanja nastavaka iznosi samo 0,6 kg.

GLP / GMP

Zapisi o servisu, ciklusi i podaci o statusu bilježe se na ugrađenu RFID oznaku pipete XLS+ te su potpuno zaštićeni od neovlaštenog rukovanja i usklađeni s normama o dobroj laboratorijskoj praksi (GLP) / dobroj proizvođačkoj praksi (GMP).

Model Broj kanla Raspon
L8-10XLS+ 8 i 12 1-10ul
L8-20XLS+ 8 i 12 2-20ul
L8-50XLS+ 8 i 12 5-50ul
L8+200xls+ 8 i 12 20-200ul
L8-300xls+ 8 i 12 20-300ul
L8-1200xls+ 8 i 12 100-1200ul
Posted in Mettler Toledo, Multikanalne mehaničke, Multikanalne pipete, Nekategorizirano, Pipet Managment, Pipete, Rainin.